МОЯТ МАГАЗИН - ПРОГРАМАТА ЗА ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОРИ НА МЕТРО

МОЯТ МАГАЗИН е франчайз веригата на МЕТРО, обединяваща независими търговци на хранителни и смесени стоки, чиито магазини са разположени из цяла България.
 Първият магазин е открит през 2013 г. Оттогава марката постоянно се разширява, като днес можем да се похвалим с над 7000 магазина в 9 държави.

За МОЯТ МАГАЗИН

Какво стои зад МОЯТ МАГАЗИН

Зад МОЯТ МАГАЗИН стои екип, познаващ в дълбочина търговията на дребно и принципите на този бизнес. МОЯТ МАГАЗИН съчетава предимствата на пазаруването в малките квартални магазини с високите стандарти, свежестта и качеството, които предлагат хипермаркетите. Основната полза за партньорите ни е конкурентен бизнес модел, даващ свобода и възможност за развитие.

Дългосрочният франчайз партньор на марката МОЯТ МАГАЗИН е МЕТРО, който е лидер в търговията на едро със своите над 650 обекта в повече от 20 държави. МЕТРО ежегодно отбелязва ръстове на пазара благодарение на факта, че е един от малкото франчайзингодатели, които инвестират в комуникация и реклама в различни медии, особено в дигиталните канали.

Бранд с ясни ползи

Програмата МОЯТ МАГАЗИН стартира първата си версия преди 10 години и представлява гъвкав франчайз модел, който обединява търговци на дребно под шапката на един бранд с ясни ползи.

Основната цел на програмата е да осигури устойчив и по-печеливш бизнес модел на собствениците на магазини и техните клиенти.

Надежден партньор

През последните години в бизнеса с бързооборотни стоки се наблюдава тенденция  към намаляване на броя на кварталните магазини за хранителни стоки за сметка на нарастващия дял на търговските вериги. За да отговори на предизвикателствата и да подкрепи професионалните си клиенти, МЕТРО подготвя нова концепция на верига магазини МОЯТ МАГАЗИН.

Тя предлага на търговците на дребно освежена търговска марка, специална лоялна програма, безплатна национална рекламна кампания и над 5000 от най-разпознаваемите продукти на българския пазар с конкурентни цени, гарантираща доволни клиенти и печалбаа, за да могат да бъдат по-конкурентни.

Твоят успех е нашата мисия

Концепцията за франчайз на МЕТРО създава силни търговци на дребно. Наше задължение да помогнем на партньорите ни да процъфтяват и да се конкурират на своите пазари.

Основната ни цел е да гарантираме развитието на клиента както в увеличаване на оборота, така и като част от общността на франчайз веригата МОЯТ МАГАЗИН. Предоставяме информация за най-оборотните продукти на пазара, повлияни от текущите тенденции:

  • Брошура и актуални промоции;
  • Наръчници за разпределение на търговската площ и асортимента;
  • Разпознаваемост на търговската марка;
  • Участие в реклама кампания;
  • Лоялна програма за търговци.

Постиженията, с които се гордеем

Вече десетилетие изграждаме стабилен бизнес, основан на пълноценни човешки взаимоотношения. Постоянно създаваме условия за непрекъснато развитие, което води до успешен бизнес.
10
ГОДИНИ
на пазара
7000
МАГАЗИНА
в цял свят
9
ДЪРЖАВИ
по света
10
ИЗЦЯЛО ОБНОВЕНИ
магазина в България

Изгради бизнеса си върху здрава основа

Потенциал за твоя бизнес

Потенциал

МОЯТ МАГАЗИН има предимството да предлага висококачествени продукти и хранителни стоки, за да задоволи домакинските нужди на клиентите на кварталните магазини. МОЯТ МАГАЗИН предоставя решение в задоволяването на ежедневените нужди на клиентите на достъпни цени. Ние помагаме не само на нашите клиенти, но и на общностите около тях. МОЯТ МАГАЗИН не е просто надежден партньор, а е и стабилна основа за успешен бизнес.
Потенциал за твоя бизнес

Гъвкавост

С над 7000 магазина в 9 държави МОЯТ МАГАЗИН разширява дейността си с всяка изминала година. Ние подпомагаме развитието на местния бизнес с оперативна ефективност и висококачествени свежи продукти.