Успешни истории: Дарина от Своге

Време за четене : 2 мин.
Моят магазин Своге - откриване

Първият обновен Моят Магазин е в гр. Своге. Виж успешната история, разказана от собственичката му - Дарина.

Моят магазин Своге - официално откриване

Първият обновен Моят Магазин – в Своге

Първият магазин от рестартираната програма бе отворен през лятото на 2023-та година в град Своге. Собственичката Дарина Георгиева се занимава с търговия от повече от 20 години и верен партньор в това нейно и на семейството ѝ пътешествие е МЕТРО. В специално видео интервю Дари разкри за нас кои са факторите за успеха на малките търговци, какво може да им помогне в условията на все по-свирепа конкуренция в ритейл пазара и какво е важно за нейните клиенти, които в малък град повечето са и приятели.
Повече за магазина
Моят магазин Своге - отвътре

20% по-висок оборот след реновацията 

За първите 9 месеца след откриването на обновения обект на Дарина в гр. Своге (от юни 2023 г. до февруари 2024 г.) резултатите са впечатляващи – доволните клиенти се увеличават значително, а ръстът на оборота на магазина ѝ надхвърля 20%. Освен предоставянето на пакет от услуги и ценови условия в рамките на бранда „Моят Магазин“, МЕТРО подготвя и национална рекламна кампания за всички предприемачи, които се включат в новата програма. Запазвайки независимостта си, малките/средни магазини, които се включат в програмата, ще имат възможност да разчитат на гъвкав модел, който отговаря на най-големите предизвикателства в търговията.
Виж ползите за бизнеса
Моят магазин - Церово

Моят Магазин Церово

Най-голямото доказателство за успешното ни партньорство с Дарина от Своге е това, че в края на февруари 2024 г. тя присъедини и втория си магазин към Моят Магазин. Обектът се намира в с. Церово и е отново е част от семейния бизнес на Дари и сина ѝ Цветелин. За нас това е ясен знак, че се движим в правилната посока в идеята си да подпомогнем търговията на дребно в България.
Стани франчайз партньор